Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:46 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Ioan Toanchina, posibil director al Aeroportului Mihail Kogalniceanu?!

ro

14 Apr, 2010 02:41 4318 Marime text
cap_2.jpgLa bursa zvonurilor circulă informaţia potrivit căreia unul dintre vicepreşedinţii Biroului Permanent Judeţean al PDL, şef al Direcţiei de Achiziţii Publice din cadrul Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu", ar putea ocupa funcţia de director al instituţiei, după demisia colegului său, Gheorghe Şuţu.

ioan_toanchina_2.jpgSurse oficiale din cadrul partidului ne-au confirmat faptul că au fost discuţii în acest sens, vizavi de instalarea lui Toanchină în fruntea Aeroportului, chiar dacă membrii BPJ au decis să-l susţină pe Ionel Manafu pentru această funcţie. Şi cum nu iese fum fără foc, l-am contactat pe liderul organizaţiei judeţene judeţene a PDL, Mircea Banias, care ne-a precizat că nu a fost luată în calcul această nominalizare şi că Manafu este cel propus: „Nu ştiu nimic despre această situaţie. Noi l-am nominalizat pe Manafu pentru a ocupa această funcţie. Toanchină lucrează într-adevăr în cadrul instituţiei dar este şef al unei direcţii". Contactat telefonic, Toanchină ne-a declarat că este angajat în cadrul Aeroportului de o lună şi este şef al serviciului de Achiziţii Publice, dar că nu se pune problema numirii sale, pentru că, din câte cunoaşte, decizia de numire a colegului său, Ionel Manafu, se află deja pe masa primului ministru şi urmează să fie semnată.

Aşa cum s-a mai întâmplat şi cu alte ocazii, a se vedea cazul pedelistului Stere Sponte, director la OCPI, există posibilitatea ca venirea acestuia în instituţie să reprezinte perioada de acomodare înaintea instalării propriu-zise şi ca lucrurile să ia o întorsătură în ultimul moment.

Chiar dacă zvonurile nu se vor concretiza, poziţia pe care o ocupă la acest moment este una cheie, cu atât mai mult cu cât prin această direcţie trec toate investiţiile care se derulează în cadrul Aeroportului. Cu alte cuvinte, prezenţa democrat-liberalului în cadrul instituţiei ar pune capăt eventualelor nereguli care ar putea exista la achiziţiile publice de la aeroport.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii