Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:45 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorii de şcoli s-au plictisit de moarte la şedinţa tehnică de ieri

ro

30 Mar, 2011 03:00 1768 Marime text
sedinta.jpgDirectorii din unităţile de învăţământ preşcolar din judeţul Constanţa au asistat pasiv la şedinţa tehnică de ieri, de la palatul Copiilor din Constanţa.

După ce a prezentat raportul de activitate al Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru semestrul I al anului şcolar 2010 - 2011, „generalul" Aliss Andreescu a ţinut să precizeze că judeţul de la malul mării este „codaş la atragerea de fonduri europene". Andreescu a dat exemplul Inspectoratului Şcolar din Iaşi, care, la ora actuală, derulează şase proiecte finanţate cu 18 milioane de euro. În Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean desfăşoară un singur proiect european, dar fără să beneficieze de finanţare din partea Uniunii Eurpnene, deoarece nu s-a depus la timp cererea de prefinanţare. La rândul său, liderul Sindicatului Liber al Salariaţilor din Învăţământul Preuniversitar Constanţa, Ioana Purcărea, a anunţat că în cazul în care profesorii din Botoşani şi din Suceava vor fi încadraţi pe Legea 221 şi vor primi salariile majorate cu 33% se va crea un precedent şi s-ar putea să asistăm la mişcări sindicale în toată ţara. „Nu doar dascălii din Botoşani şi Suceava, ci aproape toţi profesorii din ţară deţin hotărâri judecătoreşti irevocabile prin care au câştigat dreptul la mărirea cu 33% a salariilor", a precizat Ioana Purcărea. La finalul şedinţei, directorii din şcolile judeţului, managerii, au rămas impasibili la rugăminţile şefului de la ISJ, Aliss Andreescu, de a lua cuvântul. Aceştia au golit sala, imediat ce inspectorul şcolar general le-a mulţumit pentru participarea la şedinţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • FUCKS 30 Mar, 2011 17:45 Cum îi tratezi ...asa te trateaza !!! Nu au luat cuvântul... Cu cine fonduri europene ?...Aliss & Co. ?...Măi să fie....