Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DADL scoate plajele la licitatie (document)

ro

20 Apr, 2010 03:56 1387 Marime text
Administraţia Naţională „Apele Române" Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral organizează, în perioada 26 - 30 aprilie, licitaţie publică pentru închirierea plajei Mării Negre.

Toţi cei care vor să închirieze o suprafaţă de plajă din cele puse la bătaie pe cele patru tronsoane de plajă, îşi pot depune ofertele până la data de 24 aprilie, la ora 16.00. Preţul unui caiet de sarcini este de 85 de lei şi se poate procura de la sediul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral, de la Biroul de Aplicare şi Urmărire Mecanism Economic.

Şedinţa de deschidere a ofertelor urmează să aibă loc între 26 şi 30 aprilie, de la ora 10.00. Durata de valabilitate a ofertelor este de 60 de zile de la data deschiderii acestora. Derularea contractelor urmează să se desfăşoare de la data încheierii contractelor până la 15 octombrie.

Ministerul Mediului şi Pădurilor a emis, pe 15 aprilie, ordinul pentru aprobarea instrucţiunilor privind organizarea şi desfăşurarea licitaţiei publice pentru atribuirea contractelor de închiriere, a Contractului-cadru de închiriere a plajei Mării Negre şi a Listei sectoarelor de plajă libere propuse spre închiriere pentru sezonul estival 2010. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial numărul 246 din 16 aprilie a.c. şi cuprinde lista tuturor sectoarelor de plajă care vor fi scoase la licitaţie de către Direcţia Apele Române Dobrogea-Litoral, cât şi condiţiile de participare la procedura de atribuire. În continuare puteţi vedea care sunt sectoarele de plajă pe care DADL le scoate la licitaţie. Lista sectoarelor de plajă care pot fi închiriate de la DADL pot fi vizualizate pe pagina de internet a cotidianului nostru.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii