Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a fost revocata Indiran Logofatu de la Sanatoriul Techirghiol

ro

29 Jun, 2010 03:16 4779 Marime text
cap_3.jpgLa o săptămână de când a fost revocată din funcţia de director al Sanatoriului Techirghiol, fosta şefă interimară, Indiran Logofătu, susţine că nu ştie nici acum motivele pentru care a fost demisă, cu atât mai puţin cele care l-au recomandat pe actualul şef, Silviu Rusu (UNPR), pentru cel mai bun fotoliu din Sanatoriu.

„Eu eram la Bucureşti, la Minister cu treburi de serviciu în ziua în care am fost anunţată că trebuie să părăsesc funcţia. Nu au fost niciun fel de discuţii premergătoare care să mă pună de gânduri în ceea ce priveşte funcţia de şef", ne-a declarat Indiran Logofătu.

logofatu_indiran.jpgInstalată în funcţie la începutul lunii iunie 2009, Logofătu nu a reuşit să se menţină pe funcţie decât un an. Chiar şi după ce udemeriştii constănţenii au solicitat funcţii de conducere la nivelul deconcentratelor constănţene, liderul teritorial al UDMR, Francisc Paloşi, a declarat în nenumărate rânduri că o va susţine în continuare pe Indiran, chiar dacă aceasta provenea din rândurile democrat-liberalilor. Bucuria fostului manager interimar nu a fost prea lungă pentru că fără ştirea sa, după cum aceasta susţine, i s-ar fi pregătit debarcarea de la conducerea unităţii. În locul său, un necunoscut, susţinut tocmai de Uniunea Naţională pentru Progresul României. „Am aflat de ordinul de revocare din funcţie exact în ziua în care a fost instalat noul director. Atunci m-am întors de la Bucureşti şi am predat toată activitatea. Nu am lăsat nici un fel de nereguli, totul este în stare de funcţionare perfectă", a mai adăugat Logofătu.

În ceea ce priveşte planurile sale de viitor în activitatea profesională, Logofătu ne-a declarat că este exclus ca să-şi reia activitatea la Sanatoriu: „Momentan sunt în vacanţă, când mă întorc am să vad ce am să fac".

Despre noul manager al unităţii - Silviu Rusu, Indiran Logofătu spune că nu ştie prea multe, ci doar că „acesta a avut relaţii comerciale cu Sanatoriul prin firmele pe care le are, la acest moment acestea încetând". Mai mult, se pare că Rusu ar mai avea şi mai multe datorii de recuperat de la Sanatoriu.

La momentul instalării lui Rusu în funcţie, vicepreşedintele UMPR Constanţa, George Lipoveanu, susţinea că Rusu nu a mai făcut parte din nici un partid până la venirea în UNPR şi că a fost singurul dintre uneperişti care şi-a exprimat dorinţa de a veni în fruntea Sanatoriului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ea 29 Jun, 2010 14:39 dorinta lui adrian i s-a indeplinit,a venit control de la minister,poate ca se uita si prin contractele lui rusu,cu siguranta are ce sa vada si sa se minuneze,poate vin si ceva ziaristi sa puna intrebari,cred ca s-ar mai limpezi apele tulburi in care se scalda stimabilul domn manager
  • geo 29 Jun, 2010 14:23 corpul de control al ministrului deja se afla la sanatoriu ca sa-i verifice numirea lui rusu,poate si-au dat seama macar in ultimul ceas ce fel de om este
  • vio 29 Jun, 2010 12:59 Carmen asta e cumva sotia tananaului care va face puscarie pentru distrugere? adica nesimtitul ala de primar. Vai ce va mai doare burta de sanatoriu! Oare de ce are omul asta proces cu sanatoriul ? Pentru ca o ciudata s-a crezut pe cai mari si n-a mai vrut sa-i platesca omului banii pentru munca prestata si dovedita cu acte. S-a dus dracu toata clica: indiran, semaca, soceanu, si altii. Lista e lunga dar urmeaza s-o facem cunoascuta. Din toata afacerea asta PSD-ul iese cel mai bine pentru ca daca se incepe urmarirea penala moldoveanul ala se duce acasa sa aiba grija de carmen si de snauter. Da da. Ehe, ce vremuri? Dar uite ca s-ar putea sa se fi infundat si scapa techergheolul de unul pentru o perioada, scurta ca nu sta mult in puscarie :))
  • carmen 29 Jun, 2010 11:03 cum au putut sa-l numeasca pe asta manager daca are procese cu sanatoriul? chiar nu verifica nimeni persoana inainte sa fie numita in functie?omul asta a mancat banii sanatoriului cu ani in urma, la fel o sa faca si acum, o sa se aleaga praful de sanatoriu
  • nicu 29 Jun, 2010 10:37 Nea Vasilica, fii tare si nu baga in seama toti prostii din Techirghiol si din alte parti. Sunt multi care n-au loc de tine si mai ales ptr pozitia pe care o ocupi. Pana si primarul Stan nu are loc de tine, desi el e cu coada intre picioare acum ca i-a facut edilul din Agigea plangere penala si bine i-a facut ca s-a crezut la ma-sa la Iasi si i-a demolat abuziv panoul de la intrarea in localitate. Fii tare si dezleaga fiecare fir in parte si fiecare contract incheiat cu Sanatoriul. N-ar fi rau sa faci o conferinta de presa sa dai publicitatii toate contractele ca sa-ti dai seama cine te sapa si de ce ajungi tu aiurea in toate ziarele si la tv la telefonul unora precum nea primarul si altii din alianta inca vie DA ( PNL -PDL). Indiran e prietena buna cu Soceanu, asa ca sa nu te miri cum stau lucrurile si mai ales cum ajung ele in legatura cu stimabilul domn Stan Adrian. Concluzie: NU PLECA URECHEA si trimite-i acasa pe fomistii care sug din sanatoriu.Mult succes!
  • adrian 29 Jun, 2010 10:14 E sa vezi si sa nu crezi! Ce victima este ea domne? Nea Vasilica, fii tare si nu baga in seama toti prostii din Techirghiol si din alte parti. Sunt multi care n-au loc de tine si mai ales ptr pozitia pe care o ocupi. Pana si primarul Stan nu are loc de tine, desi el e cu coada intre picioare acum ca i-a facut edilul din Agigea plangere penala si bine i-a facut ca s-a crezut la ma-sa la Iasi si i-a demolat abuziv panoul de la intrarea in localitate. Fii tare si dezleaga fiecare fir in parte si fiecare contract incheiat cu Sanatoriul. N-ar fi rau sa faci o conferinta de presa sa dai publicitatii toate contractele ca sa-ti dai seama cine te sapa si de ce ajungi tu aiurea in toate ziarele si la tv la telefonul unora precum nea primarul si altii din alianta inca vie DA ( PNL -PDL). Indiran e prietena buna cu Soceanu, asa ca sa nu te miri cum stau lucrurile si mai ales cum ajung ele in legatura cu stimabilul domn Stan Adrian. Concluzie: NU PLECA URECHEA si trimite acasa lipitorile ale care sug din sanatoriu. Mult succes!