Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concursul national „Alege! Este dreptul tau", isi desemneaza castigatorii

ro

14 Jun, 2010 04:03 1896 Marime text
Astăzi, începând cu orele 12.30, Tabăra Delfinul din Năvodari va găzdui festivitatea de desemnare a câştigătorilor fazei naţionale a concursului naţional „Alege! Este dreptul tău". Evenimentul va fi onorat de prezenţa Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu.

Finaliştii fazei judeţene ai acestui concurs s-au reunit sâmbătă la Tabăra Delfinul din Năvodari, locul de tradiţie al acestui concurs naţional, pentru a intra în cursa pentru ocuparea primelor locuri de pe podium, la faza naţională a competiţiei.

Comisia de jurizare, formată din reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor din Romania, va desemna câştigătorii celei de a VIII-a ediţii a concursului naţional pe teme de protecţia consumatorilor. Probele individuale şi pe echipe au antrenat elevii pe parcursul celor trei zile de concurs.

Potrivit preşedintelui ANPC, Constantin Cerbulescu, în etapa finală s-au înscris 88 de copii. „Am primit sprijin total din partea sponsorilor, care s-au arătat mărinimoşi vis-a-vis de aceşti copii şi au participat cu sponsorizări în bani sau produse. Copiii vor avea parte de o surpriză plăcută din punct de vedere al unui cadou şi, desigur, diplome de participare. Echipele câştigătoare vor primi premii consistente, bine-venite pentru copii, în funcţie de limitele de vârstă pentru fiecare dintre ei", ne-a declarat Cerbulescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii