Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai tânăr deputat, Cristina Dumitrache, împlineşte 30 de ani

ro

01 Dec, 2010 02:03 2882 Marime text
cap_5.jpgAflată la primul mandat de deputat din partea social-democraţilor constănţeni, Cristina Dumitrache, se regăseşte pe lista celor mai tineri parlamentari ai ţării. Colegiul pe care îl reprezintă în Parlamentul României este Colegiul Uninominal 3 arondat localităţilor rurale din sudul judeţului Constanţa. Este membru în comisiile pentru muncă şi protecţie socială şi în cea de politică externă, dar şi vicepreşedintă a celei de egalitate de şanse pentru femei. Până la acest moment, la doi ani de când a preluat mandatul de deputat se regăseşte printre cei mai activi parlamentari de la malul mării.

Este membru PSD Constanţa din 2001 şi s-a implicat activ în toate acţiunile desfăşurate de partidul în care a crescut, fiind chiar unul dintre oamenii care s-a ocupat de imaginea partidului la nivel local împreună cu mai mulţi colegi din partid.

Chiar dacă nu vrea să scoată în relief faptul că este absolventă a învăţământului britanic, CV-ul său spune multe: este licenţiată în Anglia al Cambridge Center for Sixth Form Studies şi al Universităţii din London.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • p 01 Dec, 2010 04:51 Spuneti cine este taicasu, ca m-ati imbolnavit cu cristina asta!!!!!!