Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cat au cheltuit senatorii constanteni in aprilie

ro

17 Jun, 2010 04:28 966 Marime text
cheltuieli_senatori_-_nicolae_moga.jpgSe pare că încet, încet, parlamentarii constănţeni învaţă că trebuie să facă economii la buget, când vine vorba de cheltuielile pe care le au lunar, cu deplasările în teritoriu, dar şi cazarea în Bucureşti. Dacă luna trecută am constatat că cei patru senatori constănţeni au început să-şi diminueze cheltuielile, în luna aprilie parlamentarii au reuşit să menţină acelaşi „trend".

Cel mai puţin dintre toţi senatorii constănţeni a cheltuit social-democratul Alexandru Mazăre - 7.216,48 de lei, iar cel mai mult Nicolae Moga - 12.292 de lei. Dintre toate cheltuielile pe care Guvernul le are lunar cu senatorii, cei mai mulţi bani sunt cheltuiţi pe cazare, 8.064 de lei. Doar Alexandru Mazăre reuşeşte să economisească mai mult şi plăteşte pentru chiria din capitală 2.940 de lei.

Următorul la capitolul cheltuieli, cu 12.152,96 de lei folosiţi din bugetul statului, este democrat-liberalul Mircea Banias. Acesta este urmat de colegul său liberal Puiu Haşotti, cu 11.686,94 de lei, acesta fiind singurul dintre cei patru care în luna aprilie nu a solicitat bani pentru transportul în ţară.

Cel mai puţin cheltuitor a fost senatorul Alexandru Mazăre cu 7.216,48 de lei, care a folosit şi cei mai puţini bani pentru chiria din Bucureşti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii