Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CA-ul Spitalului Cernavodă contestă regulile concursului pentru funcţia de manager

ro

30 Nov, 2010 00:00 3589 Marime text
cernavoda_-_spitalul_cernavoda.jpgConsiliul de Administraţie al Spitalului Orăşenesc Cernavodă contestă demisia directorului Gelu Coca.

Patru din cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie al Spitalului Cernavodă au semnat un document prin care contestă atât demisia lui Gelu Coca - fostul director al unităţii spitaliceşti, cât şi regulamentul privind organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al spitalului. Singurul care nu a semnat a fost Robert Hofnăr - reprezentantul primăriţei în CA. Potrivit juristului Consiliului Local, Marin Cadiu, contestaţia a fost semnată de cei doi reprezentanţi ai Consiliului Local Cernavodă în CA - consilierii liberali Alexandru Toth şi Şerif Cîrjali, dar şi de către Iuliana Voicilă - reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică şi Ionuţ Nazîru. Documentul a fost depus la primărie pentru a fi înaintat primarului Mariana Mircea. Potrivit lui Marin Cadiu, membrii CA al spitalului contestă condiţiile restrictive ale concursului pentru funcţia de manager. "Dacă le citeşti, îţi dai seama cam pentru cine e postul. Numai că nu a scris acolo că are părul alb, este înalt sau cât poartă la pantof", a mai spus Cadiu. Potrivit unor surse din interiorul spitalului, primarul Mariana Mircea ar intenţiona să-l instaleze director la spital pe actualul director medical dr. Vasile Nicolae.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justitiara 01 Dec, 2010 00:22 acum primarita incearca sal santajeze pe politistul iscru cel ce instrumenteaza dosarul penal al ei cu sotia lui care se ocupa de achizitii
  • Robert Hofnăr 30 Nov, 2010 10:30 pai normal ca domnul Robert Hofnăr nu a semnat aceasta hartie pentru ca e un caine credincios si cel mai mare lingau care exista si sa nu uitam de faptul ca el a avut afaceri de sute de milioane de lei pe luna cu spitalul cernavoda si cred ca isi mai doreste sa isi refaca relatiile pentru a avea o usa deschisa pentru a prospera in afaceri de e bugetar sarac.