Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bugetul local pentru 2009 a fost rectificat (video)

ro

22 Dec, 2009 02:06 1854 Marime text

sedinta_de_consiliu_local.jpgConsilierii locali s-au întrunit ieri, pentru ultima dată în acest an, în şedinţă extraordinară.

Atmosfera de sărbătoare şi pupăturile dintre aleşii locali au fost întrerupte de cele două proiecte aflate pe ordinea de zi, pentru numai aproape două minute. George Vişan, preşedintele de şedinţă a lecturat titlurile proiectelor de hotărâre, s-a votat şi s-a plecat acasă. Primul proiect a vizat rectificarea bugetului local pentru anul 2009. În fapt, s-au transferat 200.000 de lei din fondul de rulment de la poziţia 1 - Proiectare ansamblu de locuinţe ieftine pentru tineri Cartierul al doilea - Strada Ştefăniţă - Vodă la capitolul 70 C Dotări independente, astfel: 110.000 de lei pentru împrejmuire gard din tablă şi 90.000 de lei pentru iluminatul perimetral. De asemenea, s-au mai dat 25.000 de lei pentru un software antivirus, prin diminuarea alocaţiei bugetare software-ului de gestiune privind dosarele depuse pentru locuinţele ieftine.

 

Consilierii au mai votat şi modificarea HCLM 340/2009, „în sensul că se reactualizează devizul general, pe surse de finanţare, pentru obiectivul de investiţii Construire locuinţe ieftine pentru tineri, destinate cumpărării şi Lucrări pregătitoare şi tehnico-edilitare aferente - Ansamblu rezidenţial Baba Novac, conform devizului general", după cum arată textul proiectului HCLM. Primarul Radu Ştefan Mazăre nu a fost prezent la ultima întrunire din acest an a Consiliului Local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii