Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asistenta tehnica pentru A2 Cernavoda - Constanta, 4,5 milioane de lei

ro

05 Mar, 2010 03:04 1730 Marime text
autostrada_04.jpgPână pe 19 aprilie, firmele interesate să pună mâna pe un contract de peste patru milioane de lei de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în vederea efectuării asistenţei tehnice pentru managementul proiectului Autostrăzii Cernavodă - Constanţa, îşi pot depune ofertele la sediul autorităţii contractante.

Potrivit anunţului de participare publicat ieri, pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, autoritatea contractantă - CNADNR - pune la bătaie suma maximă de 4.544.400 lei, fără TVA pentru efectuarea asistenţei tehnice de la autostrada A2. Firma care în urma licitaţiei va fi desemnată câştigătoare, trebuie să se ocupe de serviciile de arhitectură, de inginerie specializată şi de inginerie integrată, de proiectare urbanistică şi peisagisitică, dar şi servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, precumşiservicii de testări şi analize tehnice. Durata contractului este de 48 luni începând de la data semnării acestuia.

De pe lista documentelor pe care compania le cere societăţii dispuse să deruleze contractul şi pe care se impune să le ataşeze ofertei, fac parte acte care trebuie să ateste media rezultatului exerciţiilor financiare nete - unul pozitiv pe ultimiitrei ani (2006, 2007, 2008), şi media cifrei de afaceri globale tot pe ultimii trei ani - mai mare de 2.700.000 lei. Ofertanţii vor prezenta de asemenea o garanţie de participare în cuantum de 90.000 lei sau 21.240 euro, precumşi o garanţie de bună execuţie - 10% din valoarea de contract acceptată, fără TVA.

Potrivit anunţului de participare, proiectul va fi finanţat de Banca Europeană de Investiţii. Ofertele se pot depune până pe 19 aprilie ora 11.00, la sediul autorităţii contractante, urmând ca licitaţia de deschidere a ofertelor să aibă loc în aceeaşi zi, de la ora 13.00.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii