Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:06 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatorul nu a procedat corect Chiru o vrea în echipa sa pe tânăra cu HIV concediată

ro

19 Dec, 2011 00:00 955 Marime text
Gest umanitar sau o mişcare de imagine pentru liderul PDL Constanţa. Preşedintele PDL, Christian Gigi Chiru, a anunţat în cadrul unui briefing că este dispus să o angajeze în echipa sa pe tânăra seropozitivă care şi-a pierdut locul de muncă după ce angajatorul a aflat situaţia ei medicală în urma unor analize.

„Dezavuez public modul în care acel angajator a aruncat în stradă o femeie care are nevoie de un venit stabil în primul rând pentru a-şi asigura tratamentul necesar, dar şi pentru a putea trăi decent. Acel patron probabil că nu a aflat încă faptul că virusul HIV nu se transmite oricum, socializând sau servind prânzul lângă o persoană seropozitivă. SIDA nu are nicio legătură cu relaţiile de muncă sau cu relaţiile sociale", spune Chiru.

Interesat de cazul tinerei a cărei identitate este necunoscută, Chiru o aşteaptă la sediul partidului pentru a-i oferi un loc de muncă. „Am fost cutremurat de acest caz şi vreau să o angajez în echipa mea pentru a o ajuta astfel să-şi asigure tratamentul", a anunţat preşedintele PDL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii