Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudia Mihaela Bobocea - selecţionată la Jocurile Mondiale Universitare 2015 - Coreea de Sud

ro

21 Oct, 2014 12:54 1394 Marime text
Şi-a început cariera atletică la CSS Ilfov în anul 2007, antrenor Anghel Valentin. Odată cu admiterea la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa - studii IFR, a devenit componentă a Clubului Sportiv „Farul”. În prezent, este componentă a lotului naţional de seniori, sub îndrumarea aceluiaşi antrenor, şi studentă în anul I  la studii de masterat „Performanţă în sport”.
Claudia Bobocea este multiplă campioană naţională în probele de 800m şi 1500m în perioada 2007 - 2014. De-a lungul anilor, a obţinut medalii la Campionatele Naţionale şi Campionatele Naţionale Universitare, rezultatele deosebite devenind o piatră de temelie pentru participarea în anul 2015 la campionatele destinate studenţilor din întreaga lume.
În anul 2014, a ocupat locul IV la Campionatul Mondial de Ştafete (4x800m), desfăşurat în Bahamas, şi locul II la Jocurile Balcanice în proba de 800m, fiind cooptată în lotul naţional de seniori de atletism pentru participarea la Jocurile Mondiale Universitare. Obiectivul major de performanţă pentru 2015 este participarea la Jocurile Mondiale Universitare din Coreea de Sud şi Campionatul European de Sală - Praga, unde doreşte să-şi depăşească recordul personal.
În paralel cu activitatea de performanţă, îşi doreşte să aprofundeze cunoştinţele dobândite în timpul facultăţii şi să-şi dezvolte cariera de viitor profesor de educaţie fizică şi antrenor în domeniu. 
Îi dorim succes în activitatea de performanţă şi în noul an universitar 2014 - 2015.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii