Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț - Universitatea Ovidius

ro

25 Mar, 2015 10:58 857 Marime text
              Colectivul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice îşi exprimă profundul regret pentru dispariţia profesorului şi cercetătorului PANAIT I. PANAIT. Personalitate marcantă a medievisticii româneşti, un cercetător de o viaţă a istoriei medievale şi pre-moderne a oraşului Bucureşti, creator de instituţii, profesorul PANAIT I. PANAIT lasă posterităţii o viaţă de cercetare, concretizată în multiple studii, volume, rapoarte de cercetare.
          Profesorul PANAIT I. PANAIT a contribuit, în cadrul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice, la formarea a numeroase generaţii de studenţi, viitori dascăli şi cercetători, desluşindu-le tainele istoriei şi arheologiei medievale, în cadrul orelor de curs sau al aplicaţiilor desfăşurate pe şantierele arheologice dobrogene. A contribuit la ridicarea şi consolidarea prestigiului Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice, prin volumele şi studiile semnate în calitate de membru al colectivului acestei instituţii.
          Nu putem, în acest ceas, decât să exprimăm, familiei şi celor apropiaţi, cele mai sincere condoleanţe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii