Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Cristea Toader a facut paine pentru locuitorii orasului Valenii de Munte

ro

31 Oct, 2011 19:50 1462 Marime text

Gabriela Cristea Toader, indragita prezentatoare a emisiunii "Draga mea prietena" de la Kanal D, a fost weekend-ul acesta la Valenii de Munte unde a participat alaturi de colegii sai Christian Sabbagh si Niculina Stoican la Serbarile Toamnei 2011.

Aflate la a XIV- a editie, Serbarile Toamnei au imbinat armonios cantecul popular cu licorile livezilor de prun iar activitatile traditionale acestei sarbatori precum Festivalul National de Muzica Populara "Irina Loghin", Festivalul Tuicii, Spectacol Folcloric in aer liber si Targul de produse agroalimentare si mestesugaresti, au adus multa distractie si voie buna atat printre vedetele prezente cat si printre ceilalti participanti.

Gabriela Cristea Toader a facut senzatie printre locuitorii orasului Valenii de Munte, cu paine facuta chiar de ea. Ea a mers la o fabrica de paine unde a muncit cot la cot cu angajatii brutariei, de la punerea ingredientelor in malaxor, pana la scoatea painii din cuptor, participand la intregul procedeu de preparare al painii.

„Mi-a placut teribil. Nu ma mai dadeam dusa de acolo, de la fabrica de paine" a marturisit Gabriela in editia azi, luni 31 octombrie, a emisiunii „Draga mea prietena".

Gabriela Cristea Toader va asteapta in fiecare zi, de luni pana vineri de la ora 10.00, la emisiunea "Draga mea prietena", la Kanal D.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii