Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Christian Sabbagh sfideaza canicula

ro

12 Aug, 2010 23:48 2189 Marime text

caravana-stirilor-1419.jpgPlecat prin tara in caravan Romania este orasul tau Christian Sabbagh infrunta zilnic, de doua saptamani, valul de caldura care s-a abatut asupra Romaniei.

Aflat impreuna cu echipa Stirile Kanal D intr-un turneu prin cele mai importante orase ale tarii, Christian prezinta in direct, de luni pana vineri, Stirile Kanal D, de la ora 19.00, din spatiu deschis, fara a fi protejat de soare, vant sau ploaie. In timpul zilei, la orele pranzului Christian, alaturi de echipa de reporteri a Stirilor Kanal D, merge pe strada, in piata si in locurile cu tranzit pietonal, pentru a sta de vorba cu locuitorii oraselor pe care le viziteaza caravana. Apoi, imbracat la costum, in plin soare si cu doua reflectoare indreptate spre el, Christian prezinta zilnic Stirile Kanal D,de la ora 19.00, de la peste 40 de grade Celsius.

"Caravana Stirile Kanal D s-a sincronizat perfect cu toate avertizarile de canicula pe care le-au dat meteorologii in ultimele doua saptamani. In toate orasele prin care am trecut pana acum, cred ca am prins cele mai calduroase zile din ultimii ani. Nu ma plang insa, fiindca din punctul meu de vedere, rolul meu, al jurnalistului, este sa fiu alaturi de oameni, sa traiesc ceea ce traiesc ei si sa inteleg realitatile strazii. Iar daca romanii acum sufera de caldura, traiesc si eu canicula pe pielea mea. Nu le prezint stirile din studioul cu aer conditionat, ci chiar din centrele oraselor in care locuiesc" declara Christian Sabbagh .

Dupa ce au vizitat orasele Sibiu, Brasov, Bacau, Iasi si Galati, Christian Sabbagh si echipa Stirile Kanal D ii asteapta pe telespectatori, in zilele mentionate mai jos, intre orele 10.00 si 20.00, la studioul mobil Kanal D, de unde se va transmite la ora 19.00 principalul jurnal de stiri Kanal D. Studioul mobil va fi amplasat in orasele: Constanta (platoul Perla, Mamaia, 13-15 august), Craiova (Piata Prefecturii, 16-17 august), Timisoara (Piata Operei, 18-19 august), Oradea (Piata Unirii, 20-21 august), Cluj Napoca (Piata Unirii, 22-24 august), Tirgu Mures (Piata Trandafirilor, 25 august) si Baia Mare (Piata Revolutiei, 26-27 august).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii