Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Vizita oficială la Parlamentul României a delegației Comisiei juridice din Adunarea Națională a Republicii Socialiste Vietnam joi, 10 decembrie 2015

ro

10 Dec, 2015 11:24 1044 Marime text
Marți, 8 decembrie 2015, a avut loc vizita oficială la Parlamentul României a delegației Comisiei juridice din Adunarea Națională a Republicii Socialiste Vietnam, condusă de domnul Phan Trung Ly, președintele Comisiei și membru al Comisiei Permanente a Adunării Naționale a Republicii Socialiste Vietnam.

Delegația formată din opt persoane, parlamentari și înalți funcționari în cadrul Adunării Naționale vietnameze, a fost însoțită de E.S.dl. Tran Thanh Cong, ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam la București.

În cadrul întâlnirilor organizate cu acest prilej,la  Senatul României oaspeții vietnamezi au avut o întrevedere cu senatorul Neculai Bereanu, chestor al Senatului.

Temele de discuție abordate prioritar în cadrul întâlnirii au fost organizarea și funcționarea Parlamentului României, competențe legislative ale celor două Camere, structuri ale autorităților publice locale și raportul dintre Guvern și administrația publică locală, modalități de informare și  consultare a cetățenilor români  asupra procesului legislativ.

Partea vietnameză a reamintit de raporturile româno-vietnameze care se bucură de o bogată tradiție și și-a exprimat încrederea că această vizită va contribui la impulsionarea relațiilor de cooperare dintre România și Vietnam în domeniul cooperării juridice. În acest context,  șeful delegației vietnameze a prezentat în paralel aspecte ale desfășurării activității parlamentare în cadrul  Adunării Naționale a Republicii Socialiste Vietnam.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii