Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:54 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se reînnoiesc autorizațiile de parcare la Medgidia

ro

27 Mar, 2014 14:51 849 Marime text
Posesorii de autovehicule din Medgidia au timp până la 31 martie să își reînnoiască autorizațiile de parcare. Toți cei care nu se prezintă până la această dată la Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din Medgidia, își vor pierde această autorizație, fără alte consecințe. În Medgidia este înregistrat un număr de aproximativ 360 de autorizații care se eliberează anual, însă totalulul  locurilor de parcare este estimat la 7000.
            Autorizația de parcare este valabilă un an și costă 60 de lei, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice. Cetățenii care vor să își adjudece locul de parcare dorit trebuie să se prezinte la Direcția de Gestionare a Domeniului Public și Privat din strada Republicii nr. 36B Medgidia, până la 31 martie cu o copie după actul de identitate, copie după certificatul de înmatriculare, precum și o cerere tip. Cei care vor să reînnoiască autorizația vor trebuie să prezinte și vechea autorizație în original.
            În același timp, în planul Primăriei Municipiului Medgidia există construcția de 36 de noi parcări, în zonele de nord și vest ale orașului, care vor ajuta la decongestiona zonele de parcare aglomerate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii