Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incepe Saptamana Nationala a Voluntariatului

ro

17 Apr, 2010 14:49 1189 Marime text

În perioada 19 - 23 aprilie 2010, se va desfăşura la nivel naţional a IX-a ediţie a Săptămânii Voluntariatului.
Ca în fiecare an, programul este organizat de Pro Vobis - Centrul Naţional de Voluntariat şi Reţeaua Naţională a Centrelor de Voluntariat din România.

Săptămâna Naţională a Voluntariatului (SNV) reprezintă un eveniment important la nivel naţional şi local, dat fiind obiectivul său general şi generos, acela de promovare a voluntariatului şi a implicării active a cetăţenilor în programe sociale specifice.
La nivel local, acţiunea se află la cea de-a IV-a ediţie, iar Serviciul de Asistenţă Socială Comunitară din cadrul Primăriei Municipiului Medgidia împreună cu Centrul pentru Resurse Civice Constanţa vor marca acest eveniment prin susţinerea la Medgidia a unei game variate de acţiuni şi activităţi de promovare a programului de voluntariat. Săptămâna va debuta cu o conferinţă de presă la care vor lua parte ONG-urile din municipiu şi conducerea administraţiei locale, urmată de dezbateri la masa rotundă pe tema voluntariatului, eveniment ce va avea loc luni, 19 aprilie, începând cu ora 10.00 în sala de Şedinţe a Primăriei Medgidia.

Vă aşteptăm alături de noi şi de voluntarii Centrului pentru Resurse Civice să învăţăm mai multe despre solidaritatea socială şi întrajutorarea persoanelor defavorizate.

16 aprilie 2010

Compartimentul Relaţii Publice şi Presă
Primăria Municipiului Medgidia

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii