Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat PNL -Deputat Gheorghe Dragomir

ro

07 Feb, 2013 16:55 1439 Marime text

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, consideră că, pe termen scurt, viziunea strategiei fiscal-bugetare a USL este de a concilia nevoia de consolidare fiscală, prin asigurarea unor echilibre macroeconomice sustenabile, cu nevoia de relansare şi de creştere economică.

Parlamentarul liberal, secretar al Comisiei de Buget din Camera Deputaților, este de părere că bugetul pe anul în curs este construit întocmai pentru a fi unul al echilibrului macroeconomic, al responsabilității bugetare și al disciplinei financiare. „Pe termen mediu şi lung, prosperitatea românilor reclamă o viziune fiscal-bugetară liberală, adică măsuri hotărâte de simplificare fiscală şi, totodată, de stimulare fiscală a mediului de afaceri, a clasei de mijloc şi întreprinzătorilor care creează locuri de muncă şi generează prosperitate şi dezvoltare", afirmă deputatul Gheorghe Dragomir.

De asemenea, parlamentarul liberal afirmă că bugetul pentru anul 2013 este unul realist şi centrat pe echilibru financiar şi dezvoltare economică. „Bugetul pe 2013 a fost agreat şi validat şi cu instituţiile internaţionale. Acest lucru arată că majoritatea criticilor adversarilor noştri politici sunt false. Este un buget prudent, bazat pe o creştere economică moderată de cca. 1,6%, care respectă înţelegerile financiare. De asemenea, bugetul pentru anul în curs lasă în urmă reţeta austerităţii şi adoptă filosofia dezvoltării economice. În consecință, prin Bugetul pentru 2013 USL promovează o politică a interesului public în care contează, în primul rând, nevoile comunităţilor", a conchis președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal.

07 februarie 2013 Departamentul de Comunicare PNL Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii