Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Parlamentul României

ro

17 Sep, 2015 15:04 1164 Marime text
Domnul senator Petru FILIP, preşedintele Comisiei pentru politică externă a Senatului României, a avut o întrevedere cu E.S. domnul Fuad KOKALY, ambasadorul Palestinei la Bucureşti, joi, 17 septembrie 2015.
În cadrul întrevederii, au fost purtate discuţii privind stadiul relaţiilor bilaterale, în special prin prisma posibilităţii intensificării, în perioada următoare, a dialogului parlamentar româno – palestinian. Totodată, ambasadorul Palestinei la Bucureşti a făcut o prezentare a stadiului actual a situaţiei din Palestina şi a dialogului israeliano-palestinian.
Domnul preşedinte FILIP a prezentat disponibilitatea Comisiei pentru politică externă a Senatului României de a sprijini negocierile purtate de partea israeliană şi cea palestiniană în vederea identificării unei soluţii durabile în cadrul Procesului de Pace.
La rândul său, ambasadorul palestinian a apreciat interesul senatorului român privind situaţia din regiune şi disponibilitatea Comisiei pentru politică externă a Senatului de a sprijini activ dialogul între partea palestiniană şi cea israeliană.
Au fost abordate, de asemenea, alte aspecte ale cooperării bilaterale, în domenii precum educaţia, cultura, fiind subliniată totodată necesitatea extinderii relaţiilor economice şi comerciale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii