Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa 5 februarie 2015

ro

05 Feb, 2015 15:13 1084 Marime text
 Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: 

La data de 05.02.2015, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul MAXIM CRISTIAN pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunii de vătămare corporală.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în data de 03.02.2015, în jurul orei 18.30, persoana vătămată G. M. C. a fost agresată fizic de către inculpatul MAXIM CRISTIAN pe motiv că aceasta a relatat unei alte persoane că inculpatul ar fi sustras un calorifer dezafectat din interiorul unui bar, în urma agresiunii rezultând vătămarea corporală a persoanei vătămate care a suferit leziuni traumatice pentru vindecarea cărora necesită circa 35 de zile de îngrijiri medicale dacă nu survin complicaţii şi care i-au pus viaţa în pericol prin hemiperitoneu consecutiv laceraţiei splenice şi renale stânga.

 Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii