Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solidaritatea cadrelor didactice și a elevilor față de colegii lor din mediul rural

ro

21 Oct, 2014 12:51 2070 Marime text
Solidaritatea cadrelor didactice și a elevilor față de colegii lor din mediul rural este demonstrată încă o dată de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 30 „Gh. Țițeica” din Constanța.
Astfel, miercuri, 22 oct. 2014, ora 9.30, mai multe materiale didactice (băncuțe, table, rechizite, cărți, planșe, calculator, imprimantă) donate de conducerea școlii și elevi  vor ajunge la cei 41 de elevi ai Școlii Primare din Vadu.
Reamintim că marți, 23 sept. 2014, a avut loc redeschiderea oficială a Școlii Primare din Vadu, prilej pentru inspectorul școlar general de a-și exprima intenția începerii unei  campanii de strângere de materiale pentru elevii și cadrele didactice din localitate.
Cu această ocazie, inspectorul școlar general, prof. dr. Răducu Popescu, a declarat: „Mulțumesc doamnei Dragnea Aneta, directorul unității școlare,  și cadrelor didactice care au fost foarte receptive la inițiativa Inspectoratului Școlar Județean, de a-i ajuta pe copiii din Vadu să aibă un cadru în care să-și petreacă cele patru ore la școală într-un mod adecvat și plăcut. Totodată, îi felicit pe elevii care au dat dovadă de generozitate și care aduc, printr-un mic  gest, bucurii mari în sufletele  copiilor din Vadu.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii