Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către secretarul de stat Alexandru Victor Micula a ambasadorului agreat al Noii Zeelande în România, Gregory Michael Andrews

ro

17 Jan, 2017 12:31 955 Marime text
Secretarul de stat Alexandru Victor Micula l-a primit astăzi, 17 ianuarie 2017, în audiență pe ambasadorul agreat al Noii Zeelande în România, cu reşedinţa la Bruxelles, Gregory Michael Andrews, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Oficialul român i-a adresat felicitări ambasadorului Gregory Michael Andrews și a subliniat întreaga disponibilitate a Ministerului Afacerilor Externe de a-l sprijini în activitatea de promovare a relațiilor dintre România și Noua Zeelandă.
 
În același timp, a avut loc un schimb de vederi cu privire la stadiul actual și perspectivele cooperării bilaterale în sfera dialogului politic, a colaborării economice și a schimburilor culturale. A fost evidențiată dorința ambelor părți de a identifica și valorifica noi oportunități de extindere a relațiilor dintre cele două țări.

 Întâlnirea a prilejuit, de asemenea, un dialog pe teme de cooperare multilaterală, inclusiv cu privire la colaborarea dintre România şi Noua Zeelandă în cadrul organizațiilor internaționale. Totodată, au fost abordate succint cele mai recente evoluții regionale și la nivel global, inclusiv aspecte legate de combaterea terorismului și Brexit.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii