Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primirea de către ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a ambasadorului Palestinei în România, E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly

ro

14 Dec, 2015 19:27 787 Marime text
Ministrul delegat pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, l-a primit astăzi, 14 decembrie 2015, pe ambasadorul Palestinei la Bucureşti, E.S. Fuad Karim Saliba Kokaly, într-o vizită de curtoazie.

Demnitarul român a apreciat rolul comunităţii românești din Palestina şi a familiilor mixte româno-palestiniene în societatea palestiniană, precum şi contribuţia acestora la consolidarea dialogului bilateral.

Ministrul delegat a subliniat angajamentul instituţiilor din România pentru susţinerea comunităţii românești din Palestina, prin proiecte care să sprijine asociaţiile românilor. A accentuat, în context, importanţa organizării unor cursuri de limbă, cultură și civilizație românească în Palestina, destinate tinerilor din comunitatea românească.
Cei doi interlocutori au convenit menţinerea unui dialog constant pe temele circumscrise prezenţei comunităţii românești în Palestina.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii