Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Participarea secretarului de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul Radu Podgorean la deschiderea Congresului româno-iordanian de medicină şi farmacie

ro

21 May, 2015 16:47 882 Marime text
Secretarul de stat pentru analiză politică şi relaţia cu Parlamentul Radu Podgorean a participat joi, 21 mai 2015, la Târgu Mureş, la deschiderea Congresului româno-iordanian de medicină şi farmacie.

Manifestarea, aflată la cea de-a 6-a ediţie, este organizată pentru prima dată în parteneriat de Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş şi University of Jordan din Amman şi se desfăşoară sub înaltul patronaj al ASR Prinţesa Muna Al Hussein.
În alocuţiunea sa, oficialul român a evocat excelentele relaţii de cooperare existente între cele două ţări, subliniind că evenimentul ştiinţific reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea şi diversificarea colaborării bilaterale, mai ales în contextul aniversării a 50 de ani de relaţii diplomatice între România şi Regatul Haşemit al Iordaniei.

Congresul româno-iordanian de medicină şi farmacie reprezintă o reţea de comunicare pentru specialiştii în domeniile medicinii, farmaciei şi asistenţei medicale, precum şi o platformă pentru stabilirea de contacte la nivel oficial şi personal între reprezentanţii celor două ţări.
Cu ocazia prezenţei sale la Târgu Mureş, secretarul de stat Radu Podgorean a luat parte la ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş ASR Prinţesa Muna Al Hussein şi prof. Tarawneh Ekleif, preşedinte al University of Jordan.
                                                          
Informaţii suplimentare:
Congresul Româno - Iordanian de Medicină şi Farmacie (CoRIMF) este un eveniment anual, organizat alternativ în România şi în Regatul Haşemit al Iordaniei.
În România, CoRIMF a fost organizat în centre universitare cu tradiţie în domeniul medical  în cadrul cărora au absolvit şi o serie de specialişti iordanieni (2015 – UMF Târgu Mureş, 2013 – UMF Iaşi, 2011 – UMF Cluj Napoca).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii