Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea ministrului afacerilor externe, Lazăr Comănescu, cu secretarul general al Consiliului de Cooperare al Golfului, Dr. Abdul Latif bin Rashid Al Zayani

ro

13 Feb, 2016 14:44 1205 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Lazăr Comănescu, a avut, la 12 februarie 2016, o întrevedere cu secretarul general al Consiliului de Cooperare al Golfului, Dr. Abdul Latif bin Rashid Al Zayani, în marja participării la cea de-a 52-a ediţie a Conferinţei Internaţionale de Securitate de la Munchen.
În cadrul întrevederii, cei doi demnitari au evocat tradiţia de cooperare și relații bilaterale foarte bune dintre România și statele membre ale Consiliului de Cooperare al Golfului, fiind subliniată dinamica pozitivă pe care aceste relații au cunoscut-o în ultimul an, în contextul intereselor ambelor părţi.
S-a convenit, totodată, asupra congruenţei eforturilor pentru dinamizarea în continuare a cooperării dintre România şi statele din Golf, atât în plan bilateral, cât şi în cel multilateral, oferit de Consiliul de Cooperare al Golfului. Un moment important în această direcţie îl va reprezenta vizita pe care secretarul general al Consiliului de Cooperare al Golfului urmează să o efectueze în România la mijlocul lunii aprilie a acestui an.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii