Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea ministrului afacerilor externe, Titus Corlățean, cu reprezentanți ai comunității de afaceri olandeze

ro

13 Feb, 2013 14:47 715 Marime text

Cu ocazia vizitei oficiale pe carea efectuat-o în Regatul Țărilor de Jos, ministrul afacerilor externe, Titus Corlățean, s-a întâlnit cu reprezentanţi marcanţi ai mediului de afaceri olandez, inclusiv cu preşedintele Confederaţiei Patronatelor din Industria olandeză, Bernard Wientjes.

Au fost evaluate şi identificate o serie de oportunități de extindere și aprofundare a cooperării economice și comerciale dintre România şi Regatul Țărilor de Jos şi de atragere de noi investiţii olandeze.

La întâlnire a participat şi Peter de Ruiter, preşedintele Camerei de Comerţ româno-olandeze, invitat de ministrul Titus Corlăţean în vizita sa oficială la Haga.

În pledoaria sa, Peter de Ruiter a susţinut dezvoltarea relaţiilor economice româno-olandeze, a subliniat stabilitatea mediului de afaceri din România, oportunităţile de investiţii şi cooperare bilaterală şi a prezentat argumente puternice în favoarea susţinerii aderării României la spaţiul Schengen.

Mediul de afaceri olandez a exprimat sprijinul foarte clar pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale şi pentru aderarea României la spaţiul Schengen.

Pe parcursul vizitei, ministrul român al afacerilor externe a avut o serie de interviuri cu publicaţii olandeze de prestigiu, precum NRC Handelsblad şi De Volkskrant.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii