Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare de călătorie Olanda - depistarea unor focare de gripă aviară

ro

21 Nov, 2014 13:32 806 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează sau se află deja pe teritoriul Olandei cu privire la depistarea unor focare de gripă aviară în anumite zone din acest stat.
Până în prezent, Ministerul olandez al Afacerilor Economice a semnalat apariția focarelor de gripă aviară la două ferme de păsări, din satul Hekendorp, la sud de localitatea Utrecht, respectiv în localitatea Ter Aar (provincia Olanda de Sud), situată la aproximativ 25 de  kilometri de Hekendorp.
Autorităţile olandeze au interzis pentru următoarele 3 zile transportul de păsări de curte, ouă, gunoi de grajd și au decis închiderea fermelor de animale care constituie obiectiv turistic pentru copii.
Autoritatea olandeză pentru alimentație și protecția consumatorilor a procedat la distrugerea completă a fermelor afectate și la verificarea, prin teste, a răspândirii virusului și în zonele din vecinătate.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români ca înainte de a călători în Olanda, indiferent de zona în care urmează să se deplaseze, să consulte atât site-ul www.mae.ro<http://www.mae.ro> , cât şi site-urile de specialitate pentru informaţii actualizate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii