Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţionare de călătorie Marea Britanie - Poluare la Londra

ro

18 Jan, 2017 19:01 1519 Marime text

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau doresc să se deplaseze în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord că autorităţile locale au emis o alertă de poluare pentru Londra, valabilă în perioada 19-21 ianuarie 2017 şi au avertizat că s-ar putea confrunta cu o situaţie de urgenţă publică. Poluarea aerului va atinge un nivel crescut în centrul capitalei Londra şi moderat în alte 17 cartiere metropolitane.
De asemenea, nivelul de poluare va fi mare în perioada 18-20 ianuarie 2017 pe toate şoselele aglomerate din oraş. Departamentul pentru Mediu din Marea Britanie le recomandă persoanelor cu boli pulmonare sau cardiace, persoanelor care suferă de astm şi bătrânilor să evite activitatea fizică în aer liber.
Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Londra +442076027328, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Londra +447738716335.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro<http://www.mae.ro/> şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii