Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare de călătorie - Brazilia

ro

04 Jul, 2014 15:07 977 Marime text
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află sau se deplasează pe teritoriul Braziliei cu privire la faptul că autorităţile la nivel federal şi statal au declarat stare de urgenţă din cauza puternicelor căderi de ploi torenţiale şi a inundaţiilor care au determinat creşterea majoră a nivelului cursurilor râurilor.
 
În urma evenimentelor produse un număr semnificativ de persoane au rămas fără adăposturi şi au existat impedimente în aprovizionarea cu alimente, apă potabilă, medicamente şi asigurarea de asistenţă medicală de urgenţă.
 
Marile oraşe cu concentrări masive de populație, respectiv zona Uruguaiană - Foz de Iguacu, Porto Alegre, Curitiba, ar putea fi afectate, atât de inundații, cât şi de lipsurile majore în aprovizionare.
 
Autorităţile locale recomandă limitarea la maxim a deplasărilor, în special pe șoselele şi drumurile colaterale, precum şi luarea unor măsuri de protecție personală şi de asigurare a unui minim de apă potabilă, medicamente şi produse alimentare neperisabile.
 
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească pagina de internet www.mae.ro pentru informaţii actualizate înainte de a se deplasa pe teritoriul acestui stat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii