Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din această seară se strică vremea în toată țara. Meteorologii au emis o informare

ro

02 Sep, 2017 10:31 3619 Marime text
Din această seară intră în vigoare se srică vremea în toată țara. Meteorologii au emis o informare meteo de instabilitate atmosferică şi cantităţi de apă însemnate ce va intra în vigoare astăzi la ora 18.00 până pe 4 septembrie, ora 18.00.
 
Conform ANM, în intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în majoritatea zonelor, începând din vest. Vor fi descărcări electrice frecvente, averse torenţiale, pe arii restrânse grindină şi intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp.
 
Astfel de fenomene se vor semnala la început în jumătatea de vest a ţării, iar din după-amiaza zilei de duminică, 3 septembrie în special în sud, centru şi nord-est.
 
Pe parcursul zilei de luni 4 septembrie, va ploua mai ales în jumătatea de nord a teritoriului.
 
Conform ANM, la sfârşitul acestei săptămâni vremea se va menţine călduroasă în regiunile sudice şi estice, sâmbătă urmând a se înregistra frecvent maxime termice de 32...34 de grade, în timp ce în rest temperaturile vor scădea treptat. Luni, răcirea vremii va continua şi va cuprinde toată ţara.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii