Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Cod Galben de precipitații și vijelii în Dobrogea. Copaci căzuți și o mașină avariată din cauza furtunii (galerie foto + video)

ro

08 Nov, 2016 17:00 3883 Marime text
ANM a emis o avertizare de cod galben de ploi, semnalându-se cantități de precipitații ce vor depăși 10-15 l/mp, frecvente descărcări elctrice și intensificări de vânt cu aspect de vijelie valabil de azi, 8 noiembrie, ora 16:45 până la ora 17:30.
 
Sunt vizate localitățile Constanța, Medgidia, Eforie, Mangalia, Murfatlar, Năvodari, Negru Vodă, Ovidiu, Techirghiol, 23 August, Adamclisi, Agigea, Albești, Amzacea, Bărăganu, Castelu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciocârlia, Cobadin, Cogealac, Comana, Corbu, Costinești, Crucea, Cumpăna, Cuza Voda, Deleni, Dumbrăveni, Fântânele, Grădina, Independența, Istria, Limanu, Lumina, Mereni, Mihail Kogălniceanu, Mihai Viteazu, Mircea Vodă, Nicolae Bălcescu, Pantelimon, Pecineaga, Peștera, Poarta Albă, Săcele, Saligny, Siliștea, Târgușor, Topraisar, Tortoman, Tuzla, Valu lui Traian, Vulturu.
 
Codul e valabil și în județul Tulcea. 

Cititorii ne-au semnalat că la Corbu Năvodari e vizibilitate redusă, sub 20 de metri, iar la tabără la Năvodari e șoseaua aproape inundată, acumulându-se multă apă pe carosabil.           

UPDATE 20.06

Din cauza vântului puternic, în jurul orei 19.30, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune a stației de tratare și pompare Cota 20 Ovidiu s-a înregistrat o avarie și s-a sistat furnizarea de energie către stație. Din acest motiv, s-a oprit furnizarea apei potabile catre abonații din localitatea Mihail Kogălniceanu.

Citește și

Din cauza vântului puternic, abonații din localitatea Mihail Kogălniceanu au rămas fără apă​

UPDATE 17:12: 
Au căzut copaci în Constanța, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu Tomis și pe strada Umbrei, dar și în Cumpăna, conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea (ISU).  

UPDATE 17:25: 
Pe bulevardul Mamaia este coadă de mașini de la strada Mihai Viteazu până la Capitol.  

UPDATE 17:40:
Pe Aleea Umbrei din Tomis Nord, aproape de zona Cireșica, se află o mașină avriată de copacul căzut în urma furtunii, marca Chevrolet.

       
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii