Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post vacant la Primăria Năvodari. Care sunt condițiile de participare

ro

10 Nov, 2017 21:24 2978 Marime text
Primăria Orașului Năvodari, județul Constanța, organizează concurs de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de șef birou-Biroul ordine și liniște publică-pază-intervenție, din cadrul Direcției Poliția Locală.

Concursul se organizează la sediul Primăriei Orașului Năvodari, județul Constanța, în data de 11 decembrie 2017, ora 10.00 (proba scrisă). Interviul va avea loc în maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Condiții de participare la concurs:
-studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice;
-studii de masterat sau studii sau studii postuniversitare în domeniul administrației publice, mangement ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice;
-să fie numiți într-o funcție publică din clasa I;
-să îndeplinească cerințele specifice prevăzute în fișa postului;
-vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice: minimum 2 ani;
-să nu aibă în cazierul administrativ o sancțiune disciplinară neradiată în condițiile ledii;

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României , Partea a III-a, la sediul instituției.

Dosarele de înscriere trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute de art. 143 din H.G. nr. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare.

Contact: Primăria Orașului Năvodari, str. Dobrogei nr. 1, județul Constanța, tel.0241.761.603/ 0241.761.606, e-mail: secretariat@primaria-navodari.ro, persoană de contact: Epuras Viorica, referent de specialitate.

Bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul Primări Orașului Năvodari și pe site-ul Primăriei Orașului Năvodari www.primaria-navodari.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii