Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusiv pentru studente - New Look Shopping Party

ro

18 Feb, 2013 14:13 1371 Marime text

 Reducere de 30% la toate produsele din colecţia nouă, pe baza carnetului de student

 Muzică, make-up, băuturi cu stil şi tendinţe în modă cu revista Glamour

New Look dedică seara de joi, 21 februarie, studentelor din 6 oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi şi Oradea. Timp de 3 ore, în intervalul 19.00 - 22.00, brandul britanic a pregătit sesiuni de shopping în exclusivitate, în cadrul cărora studentele - boboace sau masterande - se vor putea răsfăţa cu reduceri de 30% la articolele noii colecţii, oferite pe baza legitimaţiei studenţeşti.

Gata de distracţie, magazinele New Look din centrele comerciale Afi Palace Cotroceni, Polus Center Cluj, Electroputere Parc Craiova, Maritimo Shopping Center, Palas Iaşi şi Oradea Shopping City se vor închide, dând startul petrecerii cu băuturi alese marca Redd's. Atmosfera va fi animată de muzica lui DJ Eko (în AFI Palas Cotroceni). Sfaturile cu stil vor fi oferite de revista Glamour, iar sesiunile free de make-up vor fi asigurate de profesioniştii Şcolii de machiaj Cotimanis Show (în Bucureşti şi Cluj Napoca). Trendurile sezonului vor fi, bineînţeles, conturate de New Look.

„Petrecerile dedicate studentelor încep să devină deja o tradiţie pentru New Look. După succesul înregistrat anul trecut cu aceste evenimente, ne-am decis să revenim în forţă cu a doua ediţie, care să ofere studentelor relaxarea post-sesiune obligatorie. Şi ce recompensă ar putea fi mai bună pentru ele dacă nu o sesiune de shopping cu reducere de 30%, pentru o reînnoire cu stil a garderobei de primăvară", a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.

Recomandarea New Look: Fell the shopping beat!

Despre New Look:

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, este prezent în România cu o reţea de 7 magazine în: Bucureşti - Afi Palace Cotroceni şi Băneasa Shopping City, Cluj - Polus Center, Constanţa - Maritimo Shopping Center, Oradea - Oradea Shopping City, Craiova - Electroputere Parc şi Iaşi - Palas Iaşi.

După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a propus să cucerească "fashionistele" din România prin colecţii fabuloase la preţuri accesibile.

Marca îşi propune să atragă entuziaştii modei cu noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare şase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămână.

Moda în cel mai rapid mod!

Despre Ursus Breweries:

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar și Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali în producţia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci şi aproximativ 70,000 de angajaţi în peste 75 de ţări. Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzurro, Miller Genuine Draft şi Grolsch, precum şi mărci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) şi Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment în creştere de băuturi răcoritoare şi este una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Pentru mai multe informaţii despre Ursus Breweries vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro sau www.desprealcool.ro

Despre Glamour:

GLAMOUR este ghidul perfect ce cuprinde ultimele tendinţe de fashion şi beauty, interviuri exclusive şi ştiri despre vedetele de la Hollywood, recomandări de filme, evenimente, muzică şi cărţi. Lansată în România în noiembrie 2006 sub sloganul GLAMOUR. Adevărată. La fel ca tine!, revista a devenit o prezenţă constantă pe lista de lecturi a fashionistelor.

Glamour este o revistă plină de trucuri în materie de relaţii, sănătate şi bani, de idei de amenajări interioare şi de fermecătoare destinaţii de vacanţă. Totodată, este una dintre cele mai de succes reviste internaţionale, cu 16 ediţii pe întreg mapamondul: de la SUA la Marea Britanie, America de Sud, Rusia, Italia şi până la ultima venită în familia GLAMOUR, Brazilia.

Conectează-te la Glamour pe http://www.facebook.com/GLAMOURRomania.

Despre Şcoala de machiaj Cotimanis Show:

Şcoala de machiaj Cotimanis Show pune la dispoziţie cei mai buni make-up artişti. Aceştia sunt profesionişti acreditaţi, cu nenumărate diplome şi premii obţinute atât în ţară, cât şi peste hotare, care pot executa impecabil şi cu multă creativitate orice tip de machiaj de scenă, de studio, de televiziune, efecte speciale sau body & face painting.

Cotimanis Show este partener oficial al Fashion TV, alături de care a urcat pe scene intens mediatizate atât în ţară, cât şi peste hotare, cum ar fi Bucharest Fashion Week, FashionTV Summer Festival, Monaco International Clubbing Show, Monaco International Yaht Show etc.

Detalii pe http://www.scoalademachiaj.ro/.

Despre DJ Eko:

DJ Eko (Ştefan Ostafi) a luat primul contact cu muzica electronică în 1995 pe când începuse să frecventeze cluburile de underground din Bucureşti (DV8, Underground, Web, Space etc). Din anul 2000 până în prezent pasiunea lui pentru muzica electronică şi pentru vizualizări l-au impulsionat să devină VJ.

La începutul anului 2011 a fost cooptat ca VJ oficial al formaţiei R.O.A., iar în ultimii 4 ani a început să mixeze în diferite cluburi şi la evenimente. A mixat alături de Tremour, Dj Val, Sharky, Dj Vasile, Rolf, Gojira, Dan O, Fane la Platane, NotSoCommon Dj etc. Stilurile pe care le abordează sunt Retro & Disco, Electro, Trance, Funky & Dnb.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii