Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:41 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ballet Flamenco de Madrid revine in Romania cu spectacolul „Espana Baila Flamenco"

ro

04 Feb, 2013 12:26 1172 Marime text

Dupa aproximativ 7 de ani de zile, Asociatia Culturala Maria Domina readuce pe scenele de spectacol din Romania, cea mai cunoscuta companie de dansuri spaniole din lume, Ballet Flamenco de Madrid. Sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, peste 30 de artisti de notorietate internationala, muzicieni si dansatori, vor putea fi admirati pe 6 aprilie la Sala Palatului din capitala, evoluand in cel mai reprezentativ spectacol al companiei intitulat, „Espana Baila Flamenco".

De aceeasi productie scenica, se vor putea bucura si iubitorii de flamenco din tara, caci membrii Ballet Flamenco de Madrid vor parcurge traseul unui turneu national ce se va desfasura astfel: Iasi - 1 aprilie, Piatra Neamt - 2 aprilie, Bacau - 3 aprilie, Galati - 4 aprilie si Constanta - 5 aprilie.

"Espańa Baila Flamenco" este un spectacol de dans fascinant, o calatorie emotionanta spre folclorul si cultura latino-americana, prin interpretarea unora dintre cele mai apreciate piese, precum "Poetas", "Sarasate" de Asturias Isaac Albeniz, numeroase tangouri si soleás dar si alte momente artistice speciale ale caror coregrafii apartin celebrei actrite si dansatoare de flamenco, Sara Lezana.

Biletele pentru spectacolul de la Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center etj.2 (corp central), Str. Moise Nicoara nr.18, din magazinele EuroGsm, de la Libraria Eminescu, Sala Palatului si online prin www.vreaubilet.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:

VIP: 160 Ron
Categ 1:130 Ron
Categ 2: 100 Ron
Categ 3: 70 Ron
Categ 4: 50 Ron

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii