Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs de exemple de bună practică în domeniul educațional

ro

08 Nov, 2013 19:53 1295 Marime text
In cadrul proiectului  „MANAGE.EDU: Reţeaua Managementului Eficient al Educaţiei pentru Învăţarea pe Tot Parcursul Vieţii în Bazinul Mării Negre”, proiect finanțat prin Programul Operațional Comun – Bazinul Mării Negre, se lansează un concurs de exemple de bună practică, concurs deschis tuturor instituțiilor de învățământ preuniversitar și universitar din județul Constanta dar și organizațiilor care desfășoară programe educaționale formale sau non-formale (asociații, fundații etc).
Instituțiile deținătoare a cele mai bune exemple vor fi selectate pentru a participa, prin reprezentații desemnați la Târgul Internațional MANAGE.EDU, organizat în primăvara anului 2014 la Dobrich, Bulgaria.
Exemplele de bună practică vor fi evaluate de un comitet de experți nominalizați de organizațiile partnere în proiect, pe urmatoarele criterii:
caracter inovator - implementarea de idei noi sub forma unor produse și servicii educaționale (precum noi proceduri de validare a competențelor, strategii de recunoaștere/echivalare a învățării formale/nonformale, produse de e-learning, etc.), îmbunătățirea calității educației - exemple de proceduri, strategii, produse și servicii, promovarea egalității de șanse și combaterea discriminării, caracterul durabil al rezultatelor obținute, transferul de inovație realizat, cooperarea. Alături de juriul format din experți, o parte a selecției finale va fi realizată și printr-un sistem de vot on-line, exemplele de bună practică fiind publicate pe site-ul MANAGE.EDU. Data limita de înscriere a exemplelor de bună practică este 8 Decembrie 2013.
Liceul Teoretic "Ovidius" este partener în acest proiect alături de instituții educaționale din Bulgaria, Trcia, Moldova, Georgia si Ucraina. Detalii suplimentare și regulamentul concursului se găsesc pe site-ul proiectului  http://manage-edu.net/contest_announcement.html.
 
 
Dir. adj.
Prof. Carmen Bucovală
Liceul Teoretic „Ovidius” Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii