Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a convocat de urgenta comandamentul operational de iarna

ro

21 Dec, 2009 14:11 949 Marime text

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a convocat de urgenţă comandamentul operaţional de iarnă

În după-amiaza zilei de duminică, 20.12.2009, prefectul Claudiu-Iorga Palaz a convocat de urgenţă coordonatorii structurilor militare şi membrii Grupului de suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de fenomene meteorologice periculoase, pentru a analiza situaţia din judeţ, ca urmare a actualei situaţii meteorologice.

Principalele probleme puse în discuţie au fost starea drumurilor, situaţia alimentării cu energie şi căldură, Spitalul Judeţean Constanţa reprezentând un subiect asupra căruia s-a insistat cu precădere. Dan Căpăţână, directorul Spitalului Judeţean a dat asigurări că în eventualitatea unei avarii la alimentarea cu energie, va intra în funcţiune generatorul electric, pentru a evita întreruperea activităţii medicale. Conform raportărilor făcute de inginer-şef Daniel Savu, reprezentantul ENEL DISTRIBUŢIE “DOBROGEA” SA, toate echipele acţionează în judeţ pentru remedierea penelor de curent cauzate de fenomenele meteorologice nefavorabile. De asemenea, se intervine pentru repunerea în funcţiune a centralelor termice afectate, a afirmat Ilie Rachieru, directorul RADET.

Menţinem activ, în continuare, Comandamentul Operaţional Judeţean de Iarnă, care preia şi gestionează toate problemele, până la soluţionarea acestora, a declarat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

Nr.60/CP/20.12.2009                                                                                                      Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii