Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistați de jandarmi în timp ce cărau un aparat de sudură sustras

ro

03 Mar, 2016 10:17 1829 Marime text
         Miercuri 02 martie a.c., în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa,  aflat în misiune de patrulare,  a observat  în zona intersecției străzilor I.G. Duca și Mihai Viteazu,  doi bărbați care trăgeau un troler.
        Aceștia au atras atenția jandarmilor prin faptul că au încercat să fugă la vederea echipajului.
         Jandarmii i-au ajuns din urmă şi au procedat la legitimarea şi stabilirea identităţii acestora.
          În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că numiții R.S.  în vârstă de 21 ani  din Băneasa și M.C. în vârstă de 26 ani din Dulcești aveau în troler un aparat de sudură.
          Fiind întrebați de jandarmi cu privire la proveniența acestuia, cei doi au recunoscut că au sustras aparatul de sudură dintr-un imobil situat pe strada Sarmisegetuza.
 
          Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală și i-au condus pe cei doi la sediul Secției 3 Poliție Constanța în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.
Reamintim că “furtul săvârșit prin violare de domiciliuconstituie furt calificat şi se sancţionează cu pedepse privative de libertate cuprinse între 2 şi 7 ani, conform art. 229 din Codul Penal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii