Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Suporter” sancţionat la meciul de fotbal F.C. Farul Constanţa – AFC Dunărea Călăraşi

ro

05 Dec, 2015 17:11 1880 Marime text
 Vineri 04 decembrie a.c., jandarmii constănţeni au asigurat măsurile de ordine publică în zona imediată şi zona apropiată arenei sportive unde s-a disputat meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanţa şi AFC Dunărea Călăraşi. Evenimentul sportiv s-a desfăşurat pe stadionul “Farul” din municipiul Constanţa, începând cu ora 18.00.

           În minutele de prelungire ale meciului, un suporter al Farului a pătruns pe teren și l-a lovit pe portarul
constănțean.

          Suporterul a fost imobilizat de către agenţii societăţii specializate de protecţie şi pază care asigurau măsurile de ordine în interiorul arenei sportive şi predat jandarmilor constănţeni pentru luarea măsurilor legale.
          Andrei B. în vârstă de 23 ani, din municipiul Constanţa, a fost sancţionat pentru pătrunderea pe suprafaţa de joc, cu amendă în cuantum de 500 lei. Totodată, i s-a aplicat şi sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care acesta a săvârşit fapta, pe o perioadă de un an.
          Făptuitorul a fost predat lucrătorilor I.P.J. Constanţa pentru continuarea cercetărilor cu privire la fapta de lovire.
 
  Reamintim cetăţenilor că, pătrunderea sau încercarea de pătrundere fără drept, prin orice mijloace, pe suprafaţa de joc, se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei sau prestarea a 120-200 de ore de activităţi în folosul comunităţii, precum şi cu sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapta pe o perioadă de un an, conform Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive .
           
  COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii