Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ŢIGARETE

ro

29 Apr, 2015 09:33 1138 Marime text
 În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 10 percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa, la  persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.
 
La data de 29 aprilie a.c., peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează10 percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete.
 
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa,  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Din cercetări a reieşit că, în cursul acestui an, persoanele în cauză ar fi depozitat şi comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantităţi de ţigarete netimbrate sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorităţi străine.
 
Ţigaretele ar fi fost achiziţionate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că proveneau din alte state şi că au fost introduse în România în scopuri ilicite.
 
Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.
 
Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.
 
   COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii