Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Buletin de presa - IPJ - 31 august 2014

ro

31 Aug, 2014 14:34 1202 Marime text
Femeie cercetată pentru furt dintr-un centru comercial
Poliţiştii Secţiei 5 cercetează în stare de libertate o femeie, de 27 ani, din Constanţa, întrucât a fost identificată de agenţii de pază ai unui centru comercial din Constanţa, după ce a trecut de casele de marcat ale centrului cu produse neachitate.
 
 Cercetat pentru furt calificat
  La data de 28.08.2014, ora 23.50, poliţiştii Secţiei 1 din Constanţa l-au identificat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu, pe V. Ion, de 24 de ani, având asupra sa un scaun metalic de exterior a cărei provenienţă nu a putut-o justifica.
 În urma verificărilor a rezultat faptul că scaunul fusese sustras prin escaladarea unui gard al unui imobil de pe strada unde a fost depistat.
 În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul de 300 lei fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
 
Cercetat penal de poliţişti
La data de 28 august a.c., ora 11.00, poliţiştii din Vulturu şi Pantelimon, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe R. Vasilică, de 39 de ani, pe H. Ion, de 34 de ani şi pe M. Traian, de 38 de ani, toţi din Hârşova, pe D.N. 22 A, care deţineau şi comercializau peste 30 de kilograme de peşte, dintre care şi sturion, fără a deţine documente legale.
  Celor trei li s-au întocmit dosare penale, fiind cercetaţi în stare de libertate pentru deţinerea, transportul, comercializarea de sturioni, în mod ilegal, cantitatea de peşte fiind ridicată în vederea confiscării şi predată instituţiilor specializate.
 
Sancţionat pentru organizarea neautorizată de jocuri de noroc
La data de 28 august a.c., ora 22.50, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că în staţiune, în zona falezei sunt organizate jocuri de noroc neautorizate.
Patrula deplasată la faţa locului l-a identificat pe organizatorul jocului, care a fost condus la sediul Poliţiei, stabilindu-se că este C. VASILE, de 38 de ani, din judeţul Bacău, care a fost sancţionat conform Legii 61/1991R, cu 500 de lei.
 
Cercetat penal pentru braconaj
La data de 30.08.2014, ora 1.00, poliţiştii din Mihai Viteazu şi Istria au depistat, în extravilanul localităţii Sinoe, pe B. STEFAN, de 50 de ani, având asupra sa o arma de vânătoare, deţinută în mod legal, dar care nu avea autorizaţie de ieşire în teren cu arma de vânătoare.
Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Politie Mihai Viteazu, unde s-a întocmit dosar penal pentru braconaj cinegetic şi s-au ridicat atât permisul de port armă, cât şi cele două arme de vânătoare pe care acesta le avea asupra sa.
 
 Cercetat pentru distrugere
                Poliţiştii Secției 3 îl cercetează penal pentru distrugere pe R. SEDAN, de 41 ani, care, în seara zilei de 29.08.2014, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri la parbrizul unui autoturism parcat pe strada Ion Corvin din Constața.
 
 Cercetaţi penal de poliţiştii din Amzacea
                La data de 30.08.2014, ora 8.00, în urma unor activităţi specifice, poliţiştii din Amzacea au prins în flagrant pe V. Gheorghe, de 46 de ani, mecanic agricol la o societate comercială din localitate, care, în complicitate cu O. Erol, de 31 de ani, au sustras motorină din rezervorul unui tractor aparţinând societăţii unde era angajat primul bărbat.
                Prejudiciul a fost recuperat integral şi a fost restituit unităţii prejudiciate.
                În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt şi se continuă cercetările cu bărbaţii în stare de libertate şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.
 
Cercetat pentru furt din hotel
                La data de 30.08.2014, ora 7.30, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui hotel din staţiune a fost găsit un bărbat care forţa uşile camerelor.
                Patrula mixtă deplasată la faţa locului a identificat pe B. Gheorghe Remus, de 21 de ani, din Bucureşti, turist, care avea asupra sa un rucsac în care se aflau mai multe bunuri.
Din verificări s-a constatat faptul că rucsacul şi bunurile aparţineau unui angajat al hotelului, bunuri ce au fost recuperate în totalitate şi predate persoanei vătămate.
                În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.
 
 Minori cercetaţi pentru furt
                Poliţiştii din Năvodari cercetează în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, un minor de 17 ani, care, aflându-se pe un teren de sport din localitate i-ar fi sustras un telefon mobil unui alt minor de 14 ani.
              Aceiaşi poliţişti, în colaborare cu cei ai Poliţiei Locale au prins în flagrant pe R. B., de 15 ani, după ce a sustras o bicicletă lăsată nesupravegheată în faţa unui magazin din Năvodari, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii