Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:08 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin presa - IPJ - 2 septembrie 2014

ro

02 Sep, 2014 17:16 976 Marime text
Arestat preventiv pentru 30 de zile
La data de 1 septembrie a.c., Judecătoria Medgidia a dispus arestarea pentru 30 de zile a lui Ş. Ioan, de 54 de ani, care a produs accidentul de la data de 31 august a.c. şi a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, bărbatul fiind depus în arestul IPJ Constanta.

 Cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului
La data de 1 septembrie a.c., poliţiştii din Nicolae Bălcescu aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, în jurul orelor 15.30 au depistat în trafic pe A. Ion, 64 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 A din direcţia comunei Mihail Kogălniceanu către localitatea Dorobanţu sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparat alcool-test, indicând o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, acesta a refuzat să fie condus la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa în vederea prelevării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările sunt continuate de poliţişti cu numitul bărbatul în stare de libertate, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.
 
Cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis
La data de 1 septembrie a.c., ora 08.30, aceiaşi poliţişti, au depistat în trafic pe T. Vlad Andrei, de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 A din direcţia sat Dorobanţu către Mihail Kogălniceanu fără a poseda permis de conducere.
Cercetările sunt continuate cu bărbatul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.
 
Angajat cercetat penal pentru furt din hotel

La data de 1 septembrie a.c.,ora 15.53, poliţiştii din Mamaia au fost sesizaţi telefonic de către administratorul unui hotel din staţiune despre faptul că un angajat sustrage băuturi alcoolice.
Patrula mixtă deplasată la faţa locului a identificat pe F. Bogdan, de 19 ani, din Bucureşti, angajat ca barman la piscina hotelului, asupra acestuia fiind găsit un sac ce conţinea 6 sticle cu băuturi alcoolice, diverse sortimente, care fuseseră sustrase din barul piscinei.
Prejudiciul de 200 lei a fost recuperat în totalitate, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a se da soluţie legală prin Parchet.
 
Cercetaţi pentru furt, tentativă de furt şi distrugere
La data de 1 septembrie a.c., între orele 14.30-16.30, poliţiştii Secţiei 2 din Constanţa, în urma unei acţiuni desfăşurate pe linia prevenirii şi combaterii furturilor din auto, au depistat pe strada Suceava în spatele pieţei Brotăcei, pe C. Ion Alexandru, de 18 ani, din satul Pantelimon, pe N. Ş. şi pe A. N., ambii de 14 ani, din Constanţa, care, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat că sunt bănuiţi de comiterea a trei furturi din auto, a unei tentative de furt şi a unei distrugeri de auto, fapte sesizate la Poliţie în dimineaţa zilei de 01.09.2014 şi în noaptea de 31.08.2014.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 2 în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor 3 şi a recuperării prejudiciului.
 
Accident rutier
La data de 01.09.2014, ora 16.35, o persoană necunoscută a condus un autoturism pe Aleea Câmpinei din Constanţa, dinspre strada Liliacului spre strada Şoseaua din Vii şi, ajungând la intersecţie cu strada Câmpinei, nu a respectat semnificaţia indicatorului “Oprire”, a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de S. SILVIU, care a fost vătămat corporal uşor.
 
Arestat preventiv pentru 30 de zile
C. Ianoș, de 18 ani, care, la data de 1.09.2014, a spart geamul portierei din dreapta-spate al unui autoturism, parcat pe şoseaua Mangaliei şi a sustras mai multe bunuri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi a fost depus în arestul IPJ Constanța.
 
Accident mortal în Eforie Nord
La data de 01.09.2014, ora 22.55, G. Neculai, de 43 de ani, a condus un autoturism pe DN 39 în Eforie Nord, dinspre Constanţa către Mangalia şi ajungând în dreptul străzi Daliei, a surprins şi a accidentat pe C. Claudiu, de care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto.
În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului a lui C. Claudiu.
 
Cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe
Poliţiştii din M. Kogălniceanu îl cercetează penal pe P. Constantin-Irinel de 27 ani, care, în noaptea de 31.08./01.09.2014, pe fondul unor discuţii contradictorii l-a agresat fizic pe D. Stănel, de 35 ani, victima fiind diagnosticată cu “traumatism cranio-cerebral acut închis, traumatism cervical şi traumatism umăr stâng”.
 
Poliţiştii îi cercetează penal pentru loviri şi alte violenţe pe V. Cristian Corneliu de 19 ani şi P. Andrei de 23 ani, ambii din Cotu Văii, fraţi, care, în noaptea de 31.08./01.09.2014, pe fondul unor discuţii contradictorii, s-au lovit reciproc în curtea locuinţei.
 
Poliţiştii din Medgidia îi cercetează penal pe A. Airedin, de 33 ani, şi pe C. Emural, de 26 ani, care, în ziua de 31.08.2014, ora 21.30, l-au agresat pe T. N. de 16 ani, pe strada Rahovei din municipiul Medgidia.
 
Conducere fără permis
Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele lui Ş. Genghis de 19 ani, care, în noaptea de 31.08./01.9.2014, a condus o autoutilitară în oraşul Hârşova, fără a poseda permis de conducere.
 
Ameninţare
Poliţiştii cercetează penal pe M. Ionel, de 37 ani, care, în ziua de 01.09.2014, a ameninţat-o verbal cu fapte de violenţă pe soţia sa, M Chivuţa, de 32 ani.
 
COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii