Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:14 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

19 Mar, 2014 14:34 849 Marime text
La data de 16.03.2014, ora 14.37, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Topraisar, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un localnic,  cu privire la faptul că, în jurul orei 14.20 persoane necunoscute au pătruns în curtea unei locuinţe escaladând gardul împrejmuitor, fără a sustarage bunuri.
Demarând cercetările, poliţiştii din localitate beneficiind de sprijinul specialiştilor din cadrul Serviciului Criminalistic au identificat 3 tineri, dintre care doi minori, bănuiţi de comiterea faptei.
Totodată, au stabilit că cei trei, în perioada 14-18.03.2014, au mai pătruns în curtea unei case de vacanţă din localitate, nesustrăgând bunuri.
Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de tentativă la furt calificat
 
           La data de 18 martie a.c., poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei oraş Cernavodă, l-au depistat pe D. Romulus-Adrian, de 39 de ani, din localitate, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi vătămare corporală din culpă.
 
Urmare a  investigaţiilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitate, care în perioada 21.02 – 03.03.2014 a sustras 3 televizoare LCD, dintr-o locuinţă, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut.
Continuând cercetările oamenii legii au stabilit că acesta, în cursul lunii decembrie 2013 a comis alte 3 furturi din două societăţi comerciale.
Acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare.
         
La data de 18.03.2014, poliţiştii Biroului Urmăriri, din cadrul S.I.C. al I.P.J. Constanta, au identificat şi reţinut  un cetăţean străin, în vârstă de 30 de ani,  pe numele căruia,  Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii  de tentativă la tâlhărie calificată.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii