Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

11 Jan, 2014 19:29 996 Marime text
Cercetaţi de poliţişti pentru evaziune fiscală

Ofiţerii Biroului de Investigarea Fraudelor Medgidia au documentat activitatea infracţională a lui B. IONEL şi a P. GENOVEVA, ambii din oraşul Hârşova, care în calitate de administratori a două societăţi comerciale au reţinut salariaţilor societăţilor pe care le administrează impozitele şi contribuţiile cu stopaj la sursă în cuantum de 6.244 lei, respectiv de 5.104 lei.
Sumele de bani nu au fost virat către bugetul consolidat al statului în termenul legal de 30 de zile potrivit obligaţiei care le reveneau conform prevederilor legale, consecinţa fiind sustragerea de la plata acestor sume de bani datorate bugetului consolidat al statului, reprezentând impozit pe salarii, contribuţii la asigurările sociale de stat, contribuţii la fondul pentru şomaj şi contribuţii la asigurările sociale de sănătate.
                     
  Femeie identificată de poliţiştii Secţiei 5 Constanţa şi cercetată pentru furt

La data de 10.01.2014, orele 16.40, poliţiştii au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că persoane necunoscute, în perioada de 09. -10.01.2014, au sustras mai multe bunuri din curtea unei locuinţe situată în pe Strada Comarnic din Constanţa.
  Echipa operativă deplasată la fața locului a constatat faptul că persoane necunoscute prin tăierea gardului împrejmuitor confecționat din plasă au pătruns în curte şi au sustras respectivele bunuri.
  În urma continuării cercetărilor s-a stabilit faptul că Ș. NICOLETA, de 38 ani din Constanța, în zilele de 09 și 10.01.2014, a sustras bunurile reclamate pe care le-a dus la un centru de fier vechi.
  Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Constanţa cu femeia în stare de libertate.
 
Cercetaţi pentru furt calificat

La data de 10.01.2014, poliţişii Sectiei 2 Constanţa au identificat doi suspecţi în cazul unui furt a unei cutiei colectoare de bani dintr-un automat de cafea amplasat în Piaţa Cireşica din Constanţa, comis la data de 08.01.2014. Cei doi sunt D.V., de 15 ani din Ovidiu şi Ş. Bogdan Eusebiu, de 19 ani din Navodari, care sunt cercetaţi în stare de libertate.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii