Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

buletin de presă IPJ - 10.08.2014

ro

10 Aug, 2014 13:17 1352 Marime text
Accidente rutiere

La data de 09.08.2014, C. I.  a condus un autoturism pe Dn 39, în Eforie Sud, pe banda 1, dinspre Constanţa către Mangalia şi ajungând la km 17 + 200 m, intersecţie cu strada Oituz, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune faţă–spate cu un alt autoturism condus de  M. E., care a încetinit în coloană.  În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat către înainte intrând în coliziune faţă–spate cu un al treilea auto care oprise în coloană.  În urma accidentului a rezulat vătămarea corporală uşoară a câte unui pasager din primul, respectiv din ultimul autovehicul.

La data de 09.08.2014, C. S. a condus o motocicletă pe DC 86, dinspre Mamaia către Năvodari şi ajungând în dreptul recepţiei complexului turistic Mamaia Nord, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă – spate cu un autoturism condus de T. C., care a oprit la marcajul pietonal. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a motociclistului.

La data de 09.08.2014, V. V.,  a condus un autoturism Citroen, pe DJ226, dinspre Năvodari către DN22 şi ajungând la intersecţia cu DN22 a efectuat viraj la stînga, nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de B. C. pe DN22, dinspre Constanţa către Tulcea. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.

Infracţiuni cercetate de către poliţiştii rutieri

Poliţiştii Serviciului Rutier îl cercetează în stare de libertate pe S. S., care la data de 09.08.2014, a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere, şi fiind implicat într-o tamponare a părăsit locul accidentului.

De asemenea, au fost depistaţi D. N., conducând pe DN 2A în Crucea, sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat), D. I. şi R. S. conducând autoturisme pe şos. Constanţei în Năvodari, sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,47, respectiv 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat şi C. C., conducând un autoturism pe DC 86, sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat). 
         
La data de 09.08.2014, poliţiştii rutieri din Mangalia au depistat-o pe M. A., care conducea un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918, sub influenţa băuturilor alcoolice, (0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat).
S-a întocmit dosar de cercetare penală.

Intervenţie promptă a poliţiştilor Secţiei 4

La data de 09.08.2014, ora 11.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4, au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din Constanţa, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Topolog, o persoană necunoscută i-a smuls lănţişorul de la gât şi a fugit.
Demarând operativ investigaţiile, în doar câteva minute de la sesizare poliţiştii l-au depistat pe P. S., de 21 ani, din M. Kogălniceanu, bănuit de comiterea tâlhăriei, predându-l poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale în vederea continuării cercetărilor.
Aceştia au stabilit că, la comiterea faptei acesta a fost însoţit şi de doi minori, ambii în vârstă de 13 ani.
Celor trei li s-a întocmit dosar penal pentru sâvărşirea infracţiunii de tâlhărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii