Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tehno Romconstruct SRL cere să intre în insolvenţă. În 2012 bătuse palma cu Domeniul Public şi Privat, SRL-ul CJC

ro

17 Oct, 2017 00:00 1755 Marime text
O nouă societate comercială din Constanţa solicită să intre în insolvenţă! Conform portalului instanţelor de judecată, la data de 13 octombrie, pe rolul Secţiei a II-a Civile din Tribunalul Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 7102/118/2017, în materia „faliment“ şi cu obiectul „cererea debitorului art. 66 din Legea nr. 85/2014“.
 
Potrivit datelor oficiale, societatea comercială Tehno Romconstruct SRL are calitatea de debitor. Până la acest moment, nu a fost stabilit un prim termen de judecată.
 
Conform Registrului Comerţului, SC Tehno Romconstruct SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Cristian Peltecu, născut la data de 2 iunie 1978, în Constanţa, este asociatul unic al firmei, ce are ca obiect de activitate lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa arăta, în luna august 2012, că Domeniul Public şi Privat Judeţean, SRL-ul dizolvat al Consiliului Judeţean Constanţa, a bătut palma cu SC Tehno Romconstruct SRL pentru executarea mai multor lucrări de construcţii şi reabilitare în comunele din judeţ.
 
Mai precis, în urma unei licitaţii publice, SC Tehno Romconstruct SRL a câştigat de la Domeniul Public şi Privat Judeţean Constanţa un contract în valoare de 9.366.208 lei fără TVA. Pentru adjudecarea contractului s-au bătut trei societăţi, câştigătoare fiind desemnată SC Tehno Romconstruct SRL. Contractul prevedea realizarea unor lucrări de construcţii şi reabilitări imobile în localităţile Lipniţa, Pantelimon, Comana, Cobadin şi Cerchezu.
 
Tot atunci, ZIUA de Constanţa mai arăta că societatea a deschis în anul 2011 Restaurantul Sibosio din piaţa Tomis III. De asemenea, administratorul SC Tehno Romconstruct SRL a înfiinţat în anul 2007 societatea Eye Media Management Bucureşti, împreună cu Viorel Emil Sima şi Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box. Cristian Peltecu s-a retras însă din SC Eye Media Romconstruct SRL în anul 2008.
 
Conform datelor furnizate de vrajitorul.eu, anul acesta s-a retras din societate Mihai Dragoş Peltecu, născut la data de 23 octombrie 1974.
 
Registrul Comerţului arată că numele lui Cristian Peltecu a mai figurat în SC
Cielle Couture SRL (radiată).

Citeşte şi: 

Vezi de la cine şi pentru ce a primit o firmă din Constanţa peste 9.000.000 de lei

Constructii, reabilitari si modernizari imobile judetul Constanta - 26.07.2012

Contractul bănos cu DPPJ-ul a fost de bun augur Mihai Dragoş Peltecu a înfiinţat o nouă firmă de construcţii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii