Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euler Hermes își extinde serviciile în România noua poliță CAP ajută asigurații să profite de oportunități excepționale de vânzare

ro

25 Nov, 2014 08:44 1190 Marime text
BUCUREȘTI– 24 NOIEMBRIE 2014 – Euler Hermes, liderul mondial în asigurările de credit comercial, lansează CAP, un produs inovator ce oferă asiguraților săi o acoperire suplimentară pentru tranzacții specifice pe termen scurt, a coror mărime și risc comercial necesită un nivel adițional de sprijin.
 
CAP este un al doilea strat de protecție în asigurarea de credit - sau o acoperire adițională- ce permite companiilor să beneficieze de protecție suplimentară de până la 1 milion Euro per client-debitor, peste limitele aprobate în polița inițială de asigurare. Produsul este special conceput pentru clienții Euler Hermes de toate mărimile și din toate sectoarele de activitate, cu precădere pentru cei care prezintă riscuri crescute în tranzacțiile comerciale și sau își desfășoară activitatea pe piețe mai dificile.
 
"Am creat CAP ca răspuns direct la solicitările clienților noștri în încercarea acestora de a profita din plin de fiecare oportunitate de vânzări", a declarat Cristina Rusuleanu, Director General al Euler Hermes România. "În timp ce vom continua să oferim cea mai bună acoperire posibilă în cadrul polițelor existente ale clienților noștri, pot apărea situații în care aceștia ar putea beneficia de o acoperire crescută pentru cumpărătorii (clienții-debitori) cu risc semnificativ mai mare. În acest caz CAP este cel mai eficient. "
 
Polița CAP este disponibilă în două variante:
  • CAP – acoperire suplimentară de 100% a limitei existente, până la maxim 1 milion Euro sau 4,400,000 RON pentru cumpărătorii (clienții-debitori) incluși în poliță inițială Euler Hermes
  • CAP+  –  acoperire de până la 50,000 Euro sau 220,000 RON pentru cumpărătorii (clienții-debitori) incluși în polița inițială Euler Hermes care nu au primit anterior o limită de credit.
 
CAP oferă acoperirea creanțelor comerciale atât pe piețele interne, cât și pe cele de export și este cel mai benefic pentru clienții care au nevoi crescute de acoperire pe limitele aprobate parțial sau pe cele refuzate, au expunere pe creanțe peste limita lor aprobată, au un vârf de vânzări sezonier, sau oportunități speciale de vânzări punctuale. Polița CAP de la Euler Hermes a fost lansată cu succes și este bine utilizată în mai multe țări, printre care Belgia, Republica Cehă, Germania, Finlanda, Franța, Italia, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Suedia și Marea Britanie, SUA și Canada.
 
"Obiectivul nostru la Euler Hermes este de a ne ajuta clienții să ia decizii comerciale strategice, menținând în același timp o bună gestiune financiară", a spus Cristina Rusuleanu. "Acoperirea suplimentară CAP continuă programul nostru de extindere a setului de soluții inovatoare și de servicii complete de asigurare a creanțelor."
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii