Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Gusturile și tradițiile culinare autentic românești vin la Lidl în Cămara Noastră

ro

15 Oct, 2015 17:32 1583 Marime text
Bucureşti, 15 octombrie 2015 – Bogăția gusturilor și aromelor specifice bucătăriei românești se regăsește, începând din 19 octombrie, la Lidl. Pentru a sărbători relația cu producătorii locali, Lidl a dezvoltat o gamă de produse marcă proprie, exclusiv cu produse românești. Brandul Lidl Cămara noastră a strâns printre produsele sale cele mai iubite rețete, provenite de la cei mai buni furnizori autohtoni, pentru a recunoaște tradiția culinară a României.
 
Din dragoste pentru tot ce înseamnă autentic românesc, Lidl a căutat în întreaga țară acele rețete originale ce păstrează neschimbat gustul tradiției. Apoi, cu ajutorul furnizorilor locali, a redat cu grijă aceste rețete, transformându-le în produse naturale și curate, pentru ca tu să te bucuri de tot ce poate oferi mai bun bucătăria românească.
 
Aperitive specific românești, precum mușchiulețul de porc, afumat (4,99 de lei) sau ciolanul presat, feliat (2,99 de lei) vor face deliciul unei mese de duminică, alături de brânzeturile românești ale căror gust ne-a cucerit chiar din copilărie: cașul afumat (6,99 de lei), brânza din lapte de capră (5,99 de lei), brânza Horezu, din lapte de oaie (4,99 de lei) sau cașcavalul împletit și afumat (2,69 de lei). Sărățelele cu telemea (5,99 de lei), făcute ca la mama acasă, conțin peste 40% telemea și sunt numai bune de savurat oricând ai poftă de ceva bun. Pune pe masă și vișinată (39,99 de lei) sau afinată (39,99 de lei) și voia bună alături de cei dragi poate începe!
 
Alege inconfundabilele preparate tipic românești, precum cârnații sau carnea la garniță (12,99 de lei), dar și jumările (5,99 de lei), sau slănina afumată (14,99 de lei) și savurează-le alături de o ceapă spartă cu podul palmei și pâine proaspătă, pentru o atmosferă tradițională.
 
Dacă îți era dor de o ciorbă de văcuță (4,99 de lei) sau de o ciorbă de fasole cu afumătură (4,99 de lei), le poți regăsi în Cămara Noastră la Lidl. De asemenea, poți gusta și din fasolea cu cârnați, ciolan sau costiță afumată (4,99 de lei/sortiment) sau varza cu cârnați (4,99 de lei), pe care Lidl ți le-a pregătit.
 
Pentru desert, pregătește-te să te bucuri de amintirile copilăriei, pentru că Lidl îți aduce pișcoturi (4,99 de lei), fursecuri cu stafide (5,99 de lei) sau gustoasele bezele (2,99 de lei), coapte pe îndelete pentru răsfățul copiilor mari și mici. Nu uita, însă, nici de pricomigdale (6,99 de lei) sau de fursecurile delicioase (8,99 de lei), perfecte pentru o cafea băută într-o dimineață liniștită.
 
Iar pentru că o masă tradițional românească nu ar fi completă fără un vin bun, Lidl ți-a adus în Săptămâna Românească licori parfumate. Savurează un pahar de Busuioacă de Bohotin (24,99 de lei), de Fetească Regală, Pinot Gris și Tămâioasă (19,99 de lei) sau lasă-te cucerit de aroma Rouge de Roumanie (19,99 de lei), un vin cu un cupaj din soiuri mari, Cabernet Sauvignon și Merlot.
Dacă ți-e poftă de România, calcă pragul magazinelor Lidl începând cu 19 octombrie și bucură-te de gustul natural și autentic al produselor specific românești, găzduite în Săptâmâna Românească sub brandul Cămara noastră și nu numai!
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii