Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiunea 2012 condamnă atacul informațional îndreptat împotriva Patriarhiei Române

ro

23 Feb, 2014 18:55 1568 Marime text
Platforma unionistă Acțiunea 2012 își exprimă regretul cu privire la spargerea site-ului Agenției de știri oficiale a Patriarhiei Române, basilica.ro. Totodată, coaliția semnalează faptul că plasarea mesajului ,,Basarabia e România” cu trimitere spre pagina de Facebook ,,Basarabia Pamant Romanesc” reprezintă o diversiune a unor hackeri, al căror obiectiv este de a incrimina susținătorii unirii României cu Republica Moldova. Patriarhia Română nu este o instituție închisă lumii, ci funcționează pentru lume, astfel că prin expunerea sa poate deveni și ținta unor atacuri din lume, în acest caz de ordin informațional.

Acțiunea 2012 ține să precizeze că are un deosebit respect pentru Patriarhia Română, care cunoaște în profunzime istoria neamului pe care îl păstorește și care este preocupată de aspectele identitare ale poporului român de pe cele două maluri ale Prutului. Patriarhiei Române i se recunoaște efortul constant de a promova și sprijini unitatea neamului românesc, astfel că spargerea unei pagini oficiale a acestei instituții pentru a indica o realitate știută este redundantă.
Asociațiile care compun Platforma unionistă Acțiunea 2012 speră că problema care a generat inaccesibilitatea site-ului Agenției de știri a Patriarhiei Române se va remedia în cel mai scurt timp, astfel încât Patriarhia să își poată continua misiunea sa prin dialog continuu și prin canalul său oficial de comunicare în mediul online.
 
 
Platforma unionistă Acțiunea 2012                                                 22 februarie 2014
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii