Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA a semnat cu o firmă din Canada. Valoarea contractului, peste 400.000 lei (document)

ro

05 Sep, 2017 14:44 1833 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract societăţii Kinectrics International Inc, cu sediul în Toronto, Canada.

Contractul încheiat este în valoare de 400.877,58 lei şi constă în servicii de testare EQ pentru convertor electro-pneumatic Fisher – Rosemount şi regulator de presiune Fisher Controls.

Precizăm că, firma câştigătoare are o sucursala în Bucureşti, sub denumirea Kinectrics International Inc. Toronto Sucursala București, înregistrată în anul 2012.

Despre sucursala Kinectrics International Inc Bucureşti

Potrivit Ministerului Finanţelor, pe anul fiscal 2016, sucursala care are un singur angajat, a declarat o cifră de afaceri zero şi pierderi în valoare de 21.093 lei.

Conform Registrului Comerţului, persoană împuternicită este Harris David Roy, cetăţean britanic, născut la data de 17.08.1957, în Wembley, Marea Britanie. Acesta are funcţia de director.

Domeniul de activitate principal, conform codificării (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2)  este activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.

Nu există înregistrări în ceea ce priveşte capitalul social.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.     
                                                                                                                                       
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii